Advertisement

Ole Gunnar Solskjaer onnitteli Jurgen Kloppia ja Liverpoolia mestaruudesta: “satuttaa”

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer on sanonut, että Liverpoolin liigamestaruus 30 vuoden tauon jälkeen “satuttaa”.

Liverpoolin valioliigamestaruus on ollut käytännössä saletti jo pitkään, mutta se varmistui torstai-iltana, kun Chelsea voitti Manchester Cityn. Liverpoolin ja Manchester Cityn välinen piste-ero on nyt 23 pistettä, kun enää 21 pistettä on jaossa.

Herrasmiehenä tunnettu Solskjaer kuitenkin onnitteli Jurgen Kloppia ja Liverpoolia mestaruudesta, ja toivoi samalla, että hänen joukkueensa pystyy pian palaamaan mestaruustaistoon.


“Ensinnäkin mikä tahansa joukkue, joka voittaa mestaruuden Valioliigassa ansaitsee sen, ja ansaitsee myös kunnioituksen, koska se on vaikea voittaa. Hyvin tehty Jurgen ja koko joukkue”, Solskjaer sanoi.

“Mutta joka kerta, kun näet jonkun muun joukkueen nostavan pokaalin, se satuttaa. Haluamme palata takaisin mestaruustaistoon niin pian kuin mahdollista ja se on haasteemme.”

“En usko, että on aika sanoa kuinka kaukana takana olemme. Sen voin sano, että olemme asemassa, jota meidän on nyt parannettava. Meidän on päästävä Mestarien liigaan, noustava korkeammalle liigassa ja aloitettava haastaminen.”

“Tiedämme, että olemme parhaimmillamme erittäin, erittäin hyviä. Meidän on näytettävä se joka lauantai, tiistai, keskiviikko, torstai tai mikä tahansa päivä ja näytettävä se uudestaan ja uudestaan. Se on pelaajiemme suurin haaste.”

Manchester United on voittanut valioliigamestaruuden viimeksi vuonna 2013, joten joukkueen “kuiva kausi” on venynyt jo seitsemän vuoden mittaiseksi.