Advertisement

Ole Gunnar Solskjaer paljasti – Manchester United saamassa himoitsemansa nimen sopimuspaperiin

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer paljasti torstaina, että seura on lähellä uutta sopimusta keskikenttälupaus Angel Gomesin kanssa.

19-vuotiaan Gomesin nykyinen sopimus kasvattajaseuransa kanssa päättyy kesäkuussa ja Euroopan suurseuroista ainakin Barcelona sekä Chelsea ovat osoittaneet kiinnostuksensa englantilaislupausta kohtaan.

Unitedin ja Gomesin väliset jatkosopimusneuvottelut ovat jatkuneet jo pitkään tuloksetta. Solskjaer kuitenkin kertoo, että seura ja pelaaja ovat nyt päässeet lähelle yhteisymmärrystä.


“Hän on huippupoika, joka meillä on ollut seurassa jo todella monta vuotta. Olemme tarjonneet hänelle sopimusta ja toivottavasti hän ottaa sen vastaan. Jos ei, toivotan hänelle kaikkea hyvää”, Solskjaer kertoi.

“Olen ymmärtänyt, että se [jatkosopimus] ei ole enää kaukana. Mutta jos sitä ei synny, toivotamme hänelle kaikkea hyvää.”

Englannin juniorimaajoukkueiden vakiokasvo on pelannut Unitedin edustusjoukkueessa yhteensä kymmenen ottelua, joista neljä on kertynyt tällä kaudella.