Advertisement

Ole Gunnar Solskjaer reagoi yllättävän tyynesti Pogban ja Zidanen tapaamiseen – ”Ei ongelmaa”

Kuva: TT, George Ledger

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaer ei ole huolissaan siitä, että joukkueen tähtipelaaja Paul Pogba oli viettänyt lomallaan aikaa Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidanen kanssa.

Torstaina sosiaalisessa mediassa lähti kiertoon kuva, jossa Pogba ja Zidane keskustelivat uima-altaan reunalla. Samantien kasvoivat myös siirtohuhut Pogban ympärillä.

Pogba oli jo kesällä vahvasti yhdistettynä Real Madridiin, mutta Zidane joutui pettymään, kun manchesterilaisseura ilmoitti, ettei ranskalaistähti ole myynnissä mistään hinnasta.

Solskjaer näkee Pogban tärkeänä palasena United-joukkueen jälleenrakennuksessa. Norjalaisluotsi on kasaamassa manchesterilaisjoukkueen ranskalaispelaajan ympärille.

Vaikka Pogba ilmoitti itse kesällä haluavansa edetä kohti uusia haasteita, ei norjalainen ole huolissaan ranskalaispelaajan ympärillä pyörivistä siirtospekulaatioista.

”En ole kuullut Paulin sanovan, että hän ei halua olla täällä. Paul haluaa jäädä tänne ja pelata hyvin”, Solskjaer sanoi.

”Paul on osa tulevaisuuden suunnitelmaamme ja Paul tietää sen. Olen puhunut hänen kanssaan niin monta kertaa.

”Kun olet Manchester Unitedissa, sinusta otetaan kuvia ja ympärilläsi pyörii spekulaatioita, minulla ei ole sen asian kanssa mitään ongelmaa.”

Surkeasti kautensa aloittaneen Manchester Unitedin pelit jatkuvat sunnuntaina, kun Valioliigaa johtava Liverpool saapuu vieraaksi Old Traffordille.