Advertisement

Ole Gunnar Solskjaerin mielestä Romelu Lukakun myyminen oli oikea ratkaisu – kommentoi myös tammikuun siirtoikkunan mahdollisia pelaajahankintoja

Kuva: TT, Matt West

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaerin mielestä manchesterilaisseura teki oikean ratkaisun myydessään Romelu Lukakun viime kesänä.

Lukakun myyminen italialaisseura Interiin aiheutti kauden alla manchesterilaisseuran kannattajien keskuudessa huolenaiheita, sillä belgialaishyökkääjälle ei hankittu korvaajaa. Anthony Martial ja Marcus Rashford ovat kuitenkin astuneet hyvin esiin ja saaneet tukea nuorelta Mason Greenwoodilta. Kyseinen kolmikko on tehnyt yhteensä 22 valioliigamaalia Unitedille tämän kauden aikana.

”Uskoimme aina, että Anthony ja Marcus tulevat tekemään maaleja. Mason on täyttänyt ison tyhjiön ja osallistunut maalintekoon”, Solskjaer sanoi.

”Romelu on hyvä hyökkääjä ja hän tekee aina maaleja, mutta hänen oli aika siirtyä eteenpäin. Emme löytäneet hänelle oikeaa korvaajaa seuramme ulkopuolelta. Onneksi meillä oli Mason.

”Jos pystymme pitämään tämän joukon kunnossa ja parantamaan jatkuvasti, yksi tai kaksi pelaajahankintaa voisi luoda kilpailun pelipaikoista.

”Se on asia, jota meidän on käsiteltävä tässä seurassa. Meillä ei ole ollut paljon kilpailua pelipaikoille, koska meillä on ollut loukkaantumisia, mutta nyt minun on ajateltava myös sitä, kenet jätän kokoonpanon ulkopuolelle. Se antaa minulle enemmän vaihtoehtoja.

”Olen optimistinen, että pystymme pitämään pelaajat kunnossa ja jos oikeat siirtotavoitteet tapahtuu, minulla on resurssit ja tuki hallitukselta.”

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa sijalla viisi, neljä pistettä neljäntenä olevaa Chelseaa perässä. Keskiviikkona manchesterilaisseura kohtaa Emiratesilla Arsenalin.