Advertisement

Ole Gunnar Solskjaerin mukaan United on yksinkertaisesti ollut liian huono

Manchester Unitedin kausi on päättymässä suureen pettymykseen. Jose Mourinho sai joulukuussa potkut ja Ole Gunnar Solskjaer toi hetkeksi ilon takaisin Old Traffordille. Tuo ilo oli kuitenkin ennen aikaista, sillä kauden päätteeksi seurassa joudutaan toteamaan, ettei joukkue pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa. Tämä on ehdottomasti suuri pettymys seuran toimihenkilöille, Solskjaerille, pelaajille sekä ehdottomasti myös kannattajille.

Unitedin ottelu sunnuntaina päättyi Huddersfieldin vieraana 1-1 tasapeliin. Ottelun jälkeen norjalainen kertoi, ettei joukkue yksinkertaisesti ollut eilen riittävän hyvä taistelemaan Mestarien liigan paikasta.

”Kokonaisuudessaan 90 minuutin ajan, emme olleet riittävän hyviä. Me emme pystyneet tekemään maaleja paikoistamme ottelun alkupuolella”, Solskjaer kertoi ottelun jälkeen.


”Me olemme tässä tilanteessa syystä. Koko kautta katsoessa, emme ole olleet riittävän hyviä haastamaan Mestarien liigan paikoista ja tänään menetimme viimeisen toivonkipinämme. Tämä ei kuitenkaan tullut yllätyksenä.”

”En voi puhua nyt yksilöistä, mutta on mahdollista, että olette nähneet jotkin pelaajat viimeistä kertaa.”

”Meidän ei pitäisi puhua Manchester Unitedissa sellaista, että olisimme kaukana neljän kärjestä. Uusi kausi on jälleen tuore mahdollisuus ja meidän on aloitettava hyvin, sillä haluamme takaisin neljän joukkoon.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom