Advertisement

Onko Raul Jimenezin pelit Wolvesissa pelatut? Asiantuntija: ”Paras asia, jonka hän voi tehdä, on seuran vaihto”

Meksikolaisen jalkapalloasiantuntija Sergio Dippin mukaan Raul Jimenezin on aika jättää Wolves ja siirtyä suurempaan joukkueeseen.

Wolves taisteli Valioliigassa pitkään Mestarien liiga -paikasta, mutta valahti lopulta sarjassa sijalle seitsemän, eikä onnistunut selvittämään tietänsä edes Eurooppa-liigaan. Tällä viikolla Wolves kärsi 1-0 -tappion Eurooppa-liigan puolivälieräottelussa Sevillaa vastaan ja sai heittää lopulliset hyvästit ensi kauden europeleille.

Dippin mukaan europeleistä ulosjääminen oli viimeinen niitti sille, että Jimenezin tulee siirtyä kesällä suurempaan joukkueeseen.

”Jätä Wolves nyt!”, Dipp aloitti räväkkäästi kirjoituksensa ESPN:lle.

”Paras asia, minkä Raul Jimenez voi nyt tehdä, on seuran vaihto. Englannin liiga on ollut hänelle erittäin hyvä, mutta joukkue on ollut hänelle liian pieni.”

”Hänellä pitäisi olla nälkää ja halua osoittaa tasonsa korkeimmalla mahdollisella tasolla. Hänen on nyt hyödynnettävä sitä tosiasiaa, että hän on tulossa uransa parhaaseen kauteen.”

29-vuotias Jimenez teki tällä kaudella 55 pelaamassaan ottelussaan huimat 27 maalia, joiden lisäksi hän antoi kymmenen maalisyöttöä. Siirtohuhuissa häntä on viety vahviten Liverpooliin ja Manchester Unitediin.