Advertisement

Oxlade-Chamberlainin mukaan Coutinhon lähtö ei vaikuta Liverpooliin

Liverpooliin kesällä Arsenalista saapunut keskikenttäpelaaja Alex Oxlade-Chamberlain on sitä mieltä, ettei Philippe Coutinhon lähtö vaikuta Liverpooliin. Keskikenttäpelaajan mukaan ”elämä jatkuu normaalisti” Anfieldillä.

”En ole edes ajatellut Philin lähtöä”, englantilainen kertoi.

”Tiedät sen tapahtuneen, muttet voi alkaa ajattelemaan ’mitä me nyt teemme?’.”


”Kun Phil ei ollut kokoonpanossa mukana, pelasimme silti loistavaa jalkapalloa ja meillä on edelleen uskomattomia pelaajia, jotka osaavat tehdä maaleja.”

”Minulla on suuri luotto pelaajiimme ja me jatkamme eteenpäin. En usko asian vaikuttavan meihin ollenkaan. Kun iso pelaaja lähtee ja olet isossa seurassa, kuten Liverpool, uusia pelaajia tulee tilalle.”

Liverpoolilla on loistava mahdollisuus tulevana sunnuntaina todistaa Oxlade-Chamberlainin kanta oikeaksi, sillä joukkue joutuu välittömästi Coutinhon lähdön jälkeen todelliseen testiin. Sarjaa ylivoimaisesti johtava Manchester City saapuu Liverpoolin vieraaksi Anfieldille. City on edelleen sarjassa ilman tappioita, mutta Anfield on historian saatossa ollut Manchesterin sinisille erittäin haastava paikka pelata.

Tilastojen valossa kotijoukkueella on loistava mahdollisuus aiheuttaa Citylle sen kauden ensimmäinen tappio Valioliigassa ja samalla antaa omalle kaudelle valtavasti lisäpotkua.