Advertisement

Özil ylpeä saadessaan pelata Wengerin valmennuksessa ”Kaikki haluavat pelata hänen alaisuudessaan”

Arsenalin keskikenttäpelaaja Mesut Özil kertoo olevansa ylpeä siitä, että on saanut pelata Arsene Wengerin alaisuudessa. Wengerin päätös ilmoittaa sivuun siirtymisestä tuli monelle eilen täytenä yllätyksenä. 22 vuotta seuraa valmentanutta manageria kunnioitetaan ainakin joukkueen sisällä suuresti. Özil kertoi myös Wengerin olleen suurin syy sille, miksi hän valitsi Arsenalin vuonna 2013. Tuolloin saksalainen saapui Pohjois-Lontooseen 42,5 miljoonalla punnalla Real Madridista.

”Hän oli pääsyy siihen, että tulin tänne. Hän vakuutti minut ja olen ylpeä, että olen saanut pelata hänen alaisuudessaa”, Özil kertoi Sky Spotsille.

”Kaikki kunnioittavat häntä suuresti. Hän on voittanut monta titteliä ja kehittänyt useita pelaajia ja hänen joukkueensa on aina pelannut hienoa jalkapalloa. Tiedät pelaajana tänne tullessasi kehittyväsi ja pääseväsi pelaamaan tuollaista jalkapalloa.”

”Hän on hyvin rehellinen ja kunnioittava ihminen. Hänellä on hieno luonne ja kaikki haluavat pelata hänen alaisuudessaan.”

Özil allekirjoitti seuran kanssa tammikuussa uuden jatkosopimuksen, joka pitää hänet seurassa kesään 2021 saakka. Özilin tulevaisuus oli pitkään julkisesti epäselvää, mutta pelaaja itse kertoi halunneensa kokoajan jäädä Arsenaliin.

”Hän on pomo, joka toi minut tänne. Halusin pysyä täällä ja sanoin olevani tyytyväinen täällä. En missään vaiheessa halunnut lähteä ja siitä syystä jäin. Nyt haluamme saavuttaa seuraavat tavoitteemme.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom