Advertisement

Özilillä ei sopimusta Barcelonan kanssa – Kertoo Arsene Wenger

Viimeistä sopimuskauttaan Arsenalissa pelaavaa tähtipelaajaa Mesut Öziliä on kovasti viety viimeisten huhujen mukaan Barcelonaan. Pelaajan on kerrottu jopa sopineen jo siirtyvänsä katalonialaisseuraan kuluvan kauden päätteeksi. Arsenalin manageri Arsene Wenger kuitenkin kiistää tämän. Managerin mukaan pelaaja ei ole tehnyt päätöstään jatkon suhteen.

”Ei.” Kuului ranskalaismanagerin lyhyt vastaus, kun häneltä tiedusteltiin Özilin mahdollisesta sopimuksesta Barcelonan kanssa.

”Minkälainen kontrolli minulla voi olla tällaisten spekulaatioiden suhteen?” Wenger kysyy.

”Kaikilla näillä ihmisillä on agentit, jotka voivat puhua kenelle tahansa. Se ei häiritse ihmisiä, jotka ovat tällaisen asian kanssa tekemisissä lähes koko elämänsä ajan.”

Wenger kieltäytyi myymästä tähtikaksikkoaan Öziliä sekä Alexis Sanchezia kesällä, vaikka molemmilla käynnistyi viimeinen kausi sopimuksestaan Arsenalin kanssa. Wenger kertoi aiemmin olevansa myös hyvin optimistinen siitä, että kaksikko saattaisi jopa jatkaa Pohjois-Lontoossa kuluvan kauden jälkeenkin. Wenger kertoi tuolloin, että molemmat pelaajat rakastavat seuraa ja nauttivat olostaan Arsenalissa.

Tammikuun siirtoikkuna aukeaa jälleen reilun kuukauden päästä ja ymmärrettävästi myös kyseinen kaksikko on kovien siirtohuhujen kohteena jatkuvasti. Mitään muutosta heidän nykyiseen sopimustilanteeseensa ei ole kuitenkaan tullut. Todennäköisesti sama koskee myös Wengerin päätöstä pitää kaksikko seurassa.