Advertisement
" "

Pahassa sillassa oleva Porto matkaa Anfieldille Liverpoolin vieraaksi

Mestarien liigan ensimmäisen jatkokierroksen toiset osat pyörähtävät käyntiin tänään tiistaina. Liverpool saa Anfieldille vieraakseen FC Porton, joka joutui taipumaan kotikentällä nöyryyttävään 0-5 tappioon ensimmäisessä osassa. Liverpool käytännössä katsoen ratkaisi otteluparin jo tuossa ottelussa. On hyvin vaikea nähdä, että Porto voisi edetä otteluparista enää jatkoon, vaikka Liverpool marssittaisi kentällä minkälaisen miehistön tahansa.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoi ottelun alla, ettei hän aio kierrättää 2-3 pelaajaa enempää. Näin ollen Liverpool tulee otteluun jälleen erittäin vahvalla ryhmällä, vaikka ilmeisimmin Mohamed Salah on yksi lepovuoron saavista pelaajista. Pelaajalle lepo varmasti tuleekin tarpeeseen, sillä egyptiläinen on urakoinut paljon kuluvalla kaudella.

Mikäli Porto onnistuisi kaivamaan ihmeen ja etenemään jatkoon otteluparista, siitä tulisi kilpailun historian ensimmäinen joukkue, joka on onnistunut etenemään jatkoon oltuaan viisi maalia perässä ensimmäisen osaottelun jälkeen. Tilastojen valossakaan Portolle ei ole luvassa juurikaan mahdollisuuksia. Barcelona oli ensimmäinen joukkue viime kaudella, joka käänsi 4-0 tappioaseman jatkopaikaksi Paris St-Germainia vastaan.

”Kunnioitamme Portoa ja tätä kilpailua liikaa kierrättääksemme pelaajia kovin paljon”, Klopp kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Me olemme valmistautuneet otteluun ja haluamme voittaa myös otteluparin toisen osan.”

”Mikäli kokoonpano eroaa lauantaista se johtuu vain siitä, että haluamme voittaa. Ehkä yksi, kaksi tai kolme muutosta, mutta vain voittaaksemme ottelun.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom