Advertisement

Päivitys Agüeron ja Kompanyn terveystilanteeseen

Manchester City on loistavassa vireessä ja joukkueen syyskuu oli lähes käsittämätön. Silti hieman huolia Pep Guardiolan miehistössä on aiheuttanut kahden todella tärkeän pelaajan loukkaantumistilanteet.

Joukkueen monivuotinen tähtihyökkääjä Sergio Agüero oli ennen maaottelutaukoa mukana auto-onnettomuudessa. Hänellä todettiin murtunut kylkiluu, joka on kivulias vamma ja saattaa vaatia pitkänkin toipumisajan. Agüero oli kuitenkin täysillä mukana torstain joukkueharjoituksissa ja saattaa Guardiolan mukaan olla valittavana jo viikonlopun otteluun Stoke Cityä vastaan.

“Hän kävi läpi ensimmäiset harjoituksensa sen jälkeen mitä tapahtui. Hän pärjäsi varsin hyvin. Toivottavasti hän palaa kentälle niin pian kuin mahdollista”, Guardiola sanoi seuran verkkosivuilla. “Ehkä hän saattaa olla mukana Stokea vastaan. Tänään, viimeisissä harjoituksissa ennen peliä, se nähdään. Hän ei ole 100% kunnossa mutta hän on tervehtynyt varsin hyvin. Saa nähdä. Olemme iloisia, että hän on palannut harjoituksiin.”


Manchester Cityn kapteeni, keskuspuolustaja Vincent Kompany puolestaan on ollut sivussa syyskuun alussa maaottelussa saamastaan pohjevammasta lähtien. Kompanylla on historiaa aiemmista polvivammoista, joten hänen kanssaan City ottaa varmasti erityisen varovaisesti. Kompanyn vamma on kuntoutunut jo jonkin verran, mutta hän ei pelaa ainakaan Stokea vastaan.

“Hän on jo paljon, paljon paremmassa kunnossa mutta edelleen loukkaantuneena”, Guardiola sanoi. “Toivottavasti ollaan jo loppusuoralla. On kiinni hänestä itsestään, koska hän palaa. Hän ilmoittaa sitten meille.”

Manchester City kohtaa ensimmäisessä ottelussaan maaottelutauon jälkeen kotikentällään Stoke Cityn. Ottelu pelataan lauantaina alkaen kello 17.00 Suomen aikaa.