Advertisement
" "

Palaako Liverpool voittokantaan isännöidessään Bournemouthia

Liverpool saa Valioliigassa lauantaina vieraakseen Bournemouthin etelä-Englannista. Bournemouth kuuluu tämän kauden jonkinasteisiin yllättäjiin ja saattaakin tarjota kotijoukkueelle tukalat paikat. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Bournemouthissa Liverpool murjoi kotijoukkueen polvilleen 0-4 tuloksella. Tuolloin Mohamed Salah iski Liverpoolille kolme maalia ja yksi Liverpoolin osuma syntyi Steve Cookin omalla maalilla.

Liverpoolin loistava vire on saanut hieman kupruja viime aikoina, mutta joukkue on edelleen vahvasti mestaruustaistossa mukana. Manchester City on sarjataulukossa piikkipaikalla paremman maalieron turvin. Liverpoolilla on kuitenkin yksi ottelu vähemmän pelattuna.

“Tästä on tulossa hyvin jännittävää. Ainoa tapa parantaa jo valmiiksi hyvää sijoitustamme on voittaa otteluita”, Jürgen Klopp kertoi lehdistötilaisuudessaan.

“Teidän, että olemme valmiit laittamaan kroppamme likoon taistellaksemme kaikesta.”

“Ainoa asia, jonka haluan kauden jälkeen sanoa on, että annoimme kaikkemme.”

Bournemouth on ajoittain esittänyt loistavia otteita Valioliigassa. Sijoitus on viime aikoina ollut kuitenkin hieman laskusuunnassa ja tällä hetkellä joukkue löytyy sijalta 10. Joukkue on kuitenkin osoittanut olevansa valmis voittamaan kenet tahansa, kun askelmerkit osuvat kohdilleen. Joukkueen manageri Eddie Howe myöntää Anfieldin olleen joukkueelle haastava paikka pelata.

“Ensimmäisestä vierasottelustamme Anfieldillä tuntuu olevan jo pitkä aika.”

“Meillä on ollut loistavia otteluita Liverpoolia vastaan. Viimeiset ottelut ovat kuitenkin olleet hyvin vaikeita. Meidän on oltava kilpailullisempia.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom