Advertisement

Paljon puhutusta toppipelaajasta tuli täysin unohdettu floppipelaaja – Löytääkö Chelsean tuleva manageri vielä käyttöä?

Tiemoue Bakayoko siirtyi kesällä 2017 Chelseaan suurin odotuksin. Ranskan maajoukkueessakin esiintynyt keskikenttäpelaaja oli pelannut mahtikauden Monacon riveissä ja häntä pidettiin seuraavana supertähtenä. Chelsea maksoi ranskalaispelaajasta Monacolle 40 miljoonaa puntaa, joka tuntui tuolloin jopa melko pieneltä siirtosummalta.

Debyyttikausi Chelseassa meni kuitenkin täysin penkin alle ja toppipelaajasta tuli floppipelaaja. Chelsean peräsimeen kesällä 2018 hypännyt Maurizio Sarri ei nähnyt Bakayokolla mitään käyttöä paletissaan vaan lähetti keskikenttäpelaajan tylysti lainalle AC Milaniin.

Bakayokon lainapesti Milanossa ei sujunut parhaimmalla mahdollisella tavalla, mutta vastuuta hän sai kuitenkin 42 ottelun verran. Bakayokon lainasopimus päättyi toukokuussa ja hän palaa Lontooseen. Samaan aikaan Sarri on lähdössä Chelseasta Juventukseen ja lontoolaisseuran peräsimeen on hyppäämässä seuralegenda Frank Lampard. Olisikohan Bakayokolla sittenkin vielä käyttöä? Sitä on vaikea vielä tässä kohtaa sanoa, eikä ranskalainen itsekkään vielä tiedä tulevaisuudestaan.


“Mitä seuraavaksi tapahtuu? En ole varma, mutta minun täytyy palata Chelseaan, koska minulla on kolme vuotta sopimustani jäljellä. Se on ainoa asia, jonka tiedän”, Bakayoko sanoi L’Equipelle.

Pariisissa syntynyt Bakayoko myöntää samalla, että haluaisi jossain vaiheessa uraa pelata PSG:n riveissä.

“Eräänä päivänä haluaisin pelata Pariisissa. En aio valehdella siitä. Seura on minulle ja rakkailleni iso asia. Olemme todellisia faneja.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!