Advertisement

Parker pettyi Lookmanin hukattuun rangaistuspotkuun West Ham -ottelun lisäajalla – ”Hänen täytyy ottaa opikseen”

West Ham ja Fulham kohtasivat eilisillan myöhäisottelussa London Stadiumilla ja draamaa ei vähämaalisestä ottelusta puuttunut. West Ham nappasi lopulta täyden pistepotin Tomas Soucekin lisäajan maalilla, mutta Fulhamilla oli erinomainen tilaisuus tasoittaa ottelun juuri ennen loppuvihellystä. Sarjanousijalle tuomittiin rangaistuspotku Said Benrahman rikkeestä VAR-tuomion jälkeen.

Fulhamin alkukauden parhaimmistoon kuulunut Ademola Lookman asettui pallon taakse ja yritti ohittaa Lukasz Fabianskin ”panenkalla” eli chipillä. Kuitenkin nuoren englantilaisen yritys epäonnistui sen verran, että kokenut puolalaisvahti ehti pallon tielle ja tärkeä tasapelipiste jäi saamatta vierasottelussa.

Fulham-manageri Scott Parker oli hyvin pettynyt juurikin Lookmanin toimintaan tilanteessa. Hän avasi tuntojaan ottelun jälkeisessä haastattelussa ja toivoi, että Lookman ottaisi tästä tosissaan opikseen.

”Minun tunteeni ovat tällä hetkellä pettymyksen, jopa vähän vihan vallassa. Hän on nuori pelaaja ja kun olet nuori, teet välillä virheitä. Niistä täytyy ottaa opikseen. Ade on nyt siinä tilanteessa.”

“Kaikki voivat epäonnistua rangaistuspotkussa, mutta jos päätät ampua rangaistuspotkun tuollaisessa tilanteessa, sinun täytyy tehdä maali. Hänen täytyy nyt ymmärtää se. Hän on ollut fantastinen alkukaudesta – hänen luonnettaan mitataan nyt, kun hänen täytyy päästä virheestä yli. Hänen on pakko ottaa opikseen tästä.”

“Jos mokaat pilkun tuolla tavalla, laitat itsesi valokeilaan. Hän ymmärtää sen ja on enemmän pettynyt kuin muut tällä hetkellä. Hän nousee varmasti tästä. Hän on upea persoona ja ammattilainen.”

Lookman itse pahoitteli asiaa Twitterin välityksellä ja lupasi upottaa seuraavan rangaistuspotkun, jos sellainen vielä tulee eteen.

”Otan täyden vastuun eilisestä virheestäni. Lupaan joukkuekavereilleni, managerille ja kannattajille laittaa seuraavan sisään. En anna virheen pidätellä minua.”