Advertisement

Patrick Kluivert pojastaan: Siirto Manchester Unitediin olisi ollut liian iso hyppy

Hollantilainen pelaajalegenda Patrick Kluivert uskoo, että hänen poikansa Justin Kluivert teki ihanteellisen siirron AS Roman riveihin tänä kesänä. Isän mielestä siirto Manchester Unitediin olisi ollut “liian suuri hyppy”.

19-vuotias hollantilainen oli kesällä yhdistettynä Unitediin tehtyään Hollannin pääsarjassa Ajaxille viime kaudella kymmenen maalia. Justin päätti kuitenkin siirtyä Italian Serie A:han ja solmi Roman kanssa kesäkuussa viisivuotisen sopimuksen, joka pitää superlupauksen Italiassa kesään 2023 saakka.

Patrick Kluivert olisi halunnut poikansa jatkavan vielä yhden kauden Hollannin liigassa jatkaakseen kehitystään, mutta uskoo poikansa hyötyvän siitä, että hän valitsi Italian Serie A:n Valioliigan sijaan, koska Italiassa on vähemmän paineita kuin Englannissa.


“Mielestäni siirto Manchester Unitediin olisi ollut liian iso hyppy, Kluivert sanoi Gazzetta dello Sportille.

“Roma on iso seura, mutta paineet ovat pienemmät. Roman ei tarvitse voittaa hinnalla millä hyvänsä, ja se on seura, joka pelaa hyvää jalkapalloa.

“Roma on Justinille ihanteellinen paikka juuri nyt. Hän ei puhu paljoa, mutta hän on pelaaja joka kuuntelee ja on motivoitunut.

“Halusin hänen pysyvän vielä vuoden Ajaxissa, mutta hän teki valintansa.

Justin Kluivertin Serie A -ura sai lentävän lähdön viime viikonloppuna, kun vaihdosta kentälle päässyt superlupaus syötti Edin Dzekon tekemän voittomaalin aivan ottelun viimeisillä peliminuuteilla Torinoa vastaan.

AS Roman seuraava ottelu on luvassa ensi viikon maanantaina, kun joukkue isännöi Stadio Olimpicolla kovassa vireessä olevaa Atalantaa.