Advertisement

Paul Merson vahvistaisi Manua kahdella kesähankinnalla – ”Heistä tulisi jälleen vaarallinen joukkue”

Sky Sportsin asiantuntija Paul Merson on antanut kommentteja koskien Manchester Unitedin ensi kesän siirtoikkunaa. Merson kokee, että kaksi hankintaa tekisi manchesterilaisjoukkueesta jälleen potentiaalisen mestaruuskandidaatin: Pierre-Emerick Aubameyang sekä Jack Grealish.

”Aubameyang on juuri sitä, mitä Manusta puuttuu. Hän on maalintekijä, ja maalintekijät ovat korvaamattomia.”

”Jos katsot Manua ja heidän pelaamistaan Man Cityä vastaan pari viikkoa sitten, mielestäni he olivat todella hyviä. Mielestäni heillä on mahdollisuus nousta takaisin kärkikahinoihin, jos he saavat hankittua pari laadukasta pelaajaa.”

”Jos he päättäisivät hankkia Aubameyangin ja mahdollisesti Grealishin kaltaisen pelaajan, olisivatko he tarpeeksi hyviä pelaajia nostamaan heidän tasoaan? He olisivat isoja palasia minun mielestäni.”

”Unitedilla on huutava tarve saada riveihinsä 20-25 maalia kauteen tekevä pelaaja. Aubameyang olisi juurikin sellainen. Hän tekisi sen verran kauteen ilman hikoiluakin. Siihen päälle vielä Grealish ja heillä on jo Bruno Fernandes valmiiksi hyökkääjien takana, olisi kokoonpano täydellinen. Heistä tulisi jälleen vaarallinen joukkue.”

Mersonin puheet ovat täysin ajatuksen tasolla, mutta skenaario kuulostaisi kieltämättä houkuttelevalta.

Aston Villassa erinomaisen kauden pelannut Grealish onkin ollut jo jonkin aikaa linkitettynä Manuun. 24-vuotiaan englantilaisen siirtosummaksi on Transfermarktin mukaan arvioitu noin 40 miljoonaa euroa.

Arsenalissa pelaava gabonilaishyökkääjä on taasen ollut Arsenalin ylivoimaisesti tärkein pelaaja, kun hän on paukuttanut 96 otteluun häikäisevät 61 osumaa. Huhut kertovat, että Manchester United pyrkii saamaan 30-vuotiaan hyökkääjän 50 miljoonalla punnalla riveihinsä. Summa kuulostaa naurettavalta Aubameyangin tasoisesta hyökkääjästä, mutta hänen sopimuksensa Arsenalin kanssa on katkolla kesällä 2021, joka saattaa pakottaa Arsenalin tiputtamaan pelaajan hintaa.