Advertisement

Paul Mersonin mukaan Man United liittyy tosissaan mestaruuskamppailuun voittamalla Leicesterin – ”Jos he tulevat kamppailusta ulos voittajina, olen myyty”

Sky Sportsin asiantuntijan ja entisen Valioliigapelaaja Paul Mersonin mukaan Manchester United pitää ottaa tosissaan mukaan mestaruuskamppailupuheisiin, jos joukkue ottaa seitsemännen vierasvoittonsa putkeen Leicesterin vieraana lauantaina.

Ole Gunnar Solskjaerin managerinpalli heilui marraskuussa Arsenal-tappion sekä Mestareiden Liiga -putoamisen seurauksena, mutta seura on löytänyt täysin uuden vaihteen Valioliigassa. Oiva vire on nostanut Man Unitedin osakkeita ja viime viikonloppuinen 6-2-voitto Leedsistä nosti joukkueen jo kolmannelle sijalle ja kärjen tuntumaan. Merson uskookin, että voitto Leicester-vierasottelusta olisi osaltaan iso linjaus mestaruuskamppailun kannalta.

”Jos United menee ja voittaa Leicesterin, se olisi isompi juttu kuin 6-2-voitto Leedsistä. Jos he tulevat kamppailusta ulos voittajina, olen myyty. Se saisi pääni kääntymään ja jos he voittavat, heistä tulee Liverpoolin isoin haastaja mestaruudesta.”

”Man Cityn kannalta kauden myöhemmässä vaiheessa Mestareiden Liiga puuttuu peliin. Jos he pelaavat Mestareiden Liiga -puolivälierää keskiviikkona, en usko, että Pep Guardiola peluuttaa vahvinta kokoonpanoa viikonloppuna. Mestareiden Liigan -voitto on se, minkä hän haluaa ja City on jo paljon Liverpoolia perässä.”

”Unitedilla ei mielestäni ole tarpeeksi laadukasta materiaalia keskustassa Valioliigan voittamiseksi nykyisellään. Sanoisitte varmaan, että United on Liverpoolin isoin uhka ja en olisi itse voinut sanoa sitä kolme viikkoa sitten.”

”Sitten, kun katsotaan Leicesterin tappioita tällä kaudella kotona (West Ham, Aston Villa, Fulham ja Everton), he ovat hävinneet joukkueille, jotka heidän odotettiin voittavan. Kaikki pelejä, jotka heidän odotettiin voittavan, joten tämä ottelu sopii varmasti Leicesterille paremmin, samalla tavalla kuin Tottenham-ottelu.”

Man United avaa Boxing Dayn kierroksen ottelulla Leicesteriä vastaan ja voittaja nousee Liverpoolin tuntumaan sarjan toisella sijalle. Panokset ovat siis korkealla.