Advertisement

Paul Mersonin mukaan Manchester Unitedia on ollut ajoittain kauhea katsoa tällä kaudella

Entinen Valioliigapelaaja Paul Merson on sitä miltä, että Manchester Unitedin pelaamista on ollut ajoittain kauhea katsella tällä kaudella. Valioliigassa muun muassa Arsenalia ja Aston Villaa edustanut englantilainen kertoi mielipiteistään Sky Sportsille. Englantilaisen mukaan Unitedin managerin Jose Mourinhon on ymmärrettävä pelin muuttuneen viime vuosina.

United hävisi sunnuntaina West Bromwichille, jonka unelma säilymisestä Valioliigassa elää edelleen. Tappiolla joukkue olisi pudonnut varmasti Mestaruussarjaan ensi kaudeksi. Vastaavasti Unitedin tappio tarkoitti sitä, että Manchester City varmisti Valioliigan mestaruuden.

”En ole koskaan nähnyt korkeimmalla tasolla vastaavaa kuin Unitedin suoritus sunnuntaina”, Merson kertoi.

”Se oli liian hidasta, eikä se ole ollut hyvää. He ovat olleet kauheaa katsottavaa ja heillä on hyvin hyökkäysvoimaisia pelaajia.”

”He eivät missään vaiheessa näyttäneen siltä, että he tekisivät pian maalin.”

Mourinho sekä United ovat saaneet hyvin paljon kritiikkiä osakseen kuluvalla kaudella. Täysin epäonnistunut kausi ei kuitenkaan ole, sillä joukkue on sarjassa toisena. Manchester City vastaavasti on pelannut aivan maagisen kauden. United joutui pettymään Mestarien liigassa Sevillaa vastaan. Vastaavasti City tippui kierrosta myöhemmin Liverpoolille, eikä senkään kausi Mestarien liigassa ollut tämän johdosta onnistunut.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom