Advertisement

Paul Pogba palaamassa Juventukseen? Woodward haluaa diilin sisältävän yhden Juventuksen viidestä tähtipelaajasta

Siirtohuhut Manchester Unitedin Paul Pogban ympärillä ovat olleet tuttua kauraa jo pitkän aikaa. Ranskalaisen maailmanmestarin välit seurajohtoon ja manageri Ole Gunnar Solskjaeriin ovat olleet koetuksella. Pogban loukkaantumisten takia vajaaksi jäänyt kausi on myöskin herättänyt epätietoisuutta ranskalaisen tulevaisuudesta punanutussa. Viimeisimpien tietojen mukaan Pogban paluu Juventukseen olisi mahdollinen, jos italialaisseura suostuu antamaan yhden viidestä tähtipelaajastaan vaihtokaupan mukana Manchesteriin.

Man Unitedin toimitusjohtaja Ed Woodwardin mukaan seura olisi valmis luopumaan pelaajastaan, jos toiseen suuntaan liikkuisi joko Douglas Costa, Miralem Pjanic, Alex Sandro, Aaron Ramsey tai Adrien Rabiot.

Woodward varoitteli myöskin aikaisemmin, ettei seuralla ole mahdollisesti varaa käyttää paljoa rahaa kesän siirtoikkunan aikana vallitsevan tilanteen takia. Hän kuitenkin väläytteli muunlaisten siirtokuvioiden mahdollisuudesta, jota tämä kauppatilanne potentiaalisesti edustaa.


Man United maksoi 106 miljoonan euron siirtosumman vuonna 2016 saadakseen nykyisin 27-vuotiaan ranskalaisen riveihinsä Juventuksesta. Pogba ei kuitenkaan ole täysin vakuuttanut esityksillään Valioliigaviheriöillä ja oikukkaat tempaukset ja kommentit tekevät ranskalaisesta oivan kauppatavaran tulevan siirtoikkunan varalle.