Advertisement

Paul Pogballe kritiikkiä – “hän ei yksinkertaisesti ole yksi maailman parhaista”

Entinen Skotlannin maajoukkuehyökkääjä Andy Gray on kritisoinut Paul Pogbaa hänen huonoista peliesityksistään Manchester Unitedissa tällä kaudella.

Gray kritisoi 25-vuotiaan Pogban kyvyttömyyttä vaikuttaa peleihin yhtä paljon kuin muut tähtipelaajat kilpailevissa joukkueissa, kuten Eden Hazard ja Mohamed Salah.

“Häntä pidetään yhtenä parhaista jalkapalloilijoista, joten hänellä on oltava vaikutus peliin, hänen on tehtävä se johdonmukaisesti, hieman kuten Eden Hazard on tehnyt tällä kaudella Chelseassa. En kuitenkaan usko hänen tekevän sitä Manchester Unitedille, Gray sanoi beIN sportsille.

Gray myös sanoi, että vaikka Salah ei ole tehnyt niin paljon maaleja kuin ihmiset kuvittelivat kauden alussa, hänellä on silti vielä paljon enemmän vaikutusta peliin kuin Pogballa.

“Onko oikeudenmukaista kutsua häntä yhdeksi maailman parhaimmista jalkapalloilijoista? Ei, ei ole. Et voi kutsua häntä yhdeksi parhaista, koska hän ei yksinkertaisesti ole. Voin ajatella, että Manchester Cityssä on neljä tai viisi pelaajaa jotka pelaavat paremmin kuin Paul Pogba juuri nyt. Eden Hazard Chelseassa pelaa paremmin. Myös Mo Salah, vaikka hän ei ole tehnyt maaleja odotetulla tavalla, hän pelaa paljon paremmin kuin Pogba, hän vaikuttaa otteluihin, Gray sanoi.