Advertisement

Paul Pogban kesäsiirto lähenee – ranskalaistähden veli löi bensaa liekkeihin: ”Kaikki tietävät, että Paul haluaa lähteä Manchester Unitedista”

Kuva: TT, Paul Currie

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on noussut jälleen tällä viikolla otsikoihin hänen agenttinsa Mino Raiolan ja Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjaerin välisen riidan takia.

Raiolan mukaan Pogba olisi avoin palaamaan Juventukseen ensi kesänä. Solskjaer ei näistä puheista tykännyt, vaan kertoi Pogban olevan edelleen Unitedin pelaaja eikä hän ole superagentin omaisuutta. Raiola kuittasi vielä näihin kommentteihin ”ettei Pogba ole ainakaan Solskjaerin omaisuutta”, mutta norjalainen ei enää jatkanut kaksikon välistä suunsoittoa, vaan jätti asian sikseen.

Sen sijaan Pogban veli, Mathias Pogba, on heittänyt bensaa liekkeihin koskien Paulin mahdollista kesäsiirtoa.

”Kaikki tietävät, että Paul haluaa lähteä Manchester Unitedista, hän haluaa pelata Mestarien liigaa ja voittaa pokaaleita”, Mathias Pogba kertoi El Chiringuito TV:lle.

”Me kaikki tiedämme, että sitä ei tapahdu Unitedissa. Tänä kesänä näemme mitä tapahtuu.”

Pogba on pelannut loukkaantumisten vuoksi tällä kaudella Unitedin riveissä vain kahdeksan ottelua. Hänen on tarkoitus palata pelikentille maaliskuun aikana.