Paul Scholesin manageriura alkoi murskavoitolla!

Paul Scholes pääsi tiistaina juhlimaan voittoa manageridebyytissään, kun Oldham kaatoi kotikentällään Yeovil Townin maalein 4-1.

Entinen Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaaja nimitettiin maanantaina lapsuuden suosikkiseuransa manageriksi.

Oldham siirtyi ottelussa johtoon ensimmäisen puoliajan lisäajalla, kun Jose Baxter onnistui maalinteossa. Heti toisen puoliajan alussa Callum Lang tuplasi kotijoukkueen johdon, mutta vain kolme minuuttia myöhemmin Bevis Mugabi toi Yeovilin peliin mukaan.

Yeovilin hakiessa ottelun lopussa kiivaasti tasoitusmaalia, pääsi Oldham kaunistelemaan vielä loppulukemia. Oldhamin ranskalaispelaajat Mohamed Maouche ja Christopher Missilou osuivat vielä kertaalleen maalipuiden väliin, joten Scholesin manageriura alkoi komealla 4-1 -kotivoitolla.

”Se oli mukavaa, mutta tämä oli vain alku. Tiedän, että tulossa on kovempia testejä, kuten lauantain ottelu Crewea vastaan, jotka pelaavat todella hyvin, Scholes sanoi voitokkaan debyyttiottelun jälkeen.

”4-1 ei kuvasta sitä, kuinka vaikea ilta oli. Yeovil teki meille ottelun vaikeaksi.

”Olen todella tyytyväinen maaleihin. Sanoin lehdistötilaisuudessa maanantaina, että tiedän tässä joukkueessa olevan lahjakkuutta.

”Haluan, että he nauttivat ja ilmaisevat itseään ja tapa osoittaa se on tehdä maaleja.”

44-vuotias Scholes on neljäs entinen englantilaispelaaja, joka on tehnyt manageridebyyttinsä Englannin jalkapalloliigoissa tällä kaudella.

Scholesin lisäksi debyyttinsä ovat tehneet Frank Lampard [Derby], Joey Barton [Fleetwood] sekä Sol Campbell [Macclesfield].