Advertisement

Pelaajahankintoja luvassa? Ancelotti kertoi tapaavansa Evertonin seurajohdon kanssa ensi viikolla

Kuva: TT, James Wilson

Evertonin uudeksi manageriksi hiljattain nimitetty Carlo Ancelotti on kertonut tapaavansa merseysidelaisseuran johtoportaan ensi viikolla keskustellakseen mahdollisista tammikuun pelaajahankinnoista.

Siirtohuhuissa Evertoniin on yhdistetty mm. Zlatan Ibrahimovic, joka sittemmin jo siirtyi AC Milaniin, sekä Real Madridin keskikenttäpelaaja James Rodriguez, joka on Ancelottille entuudestaan tuttu pelaaja.

“Siirtomarkkinat eivät ole vielä auki – ne avautuvat huomenna! Huhuja on paljon. Se on normaalia. Se on kaikkialla maailmassa tällaista”, Ancelotti kertoi Sky Sportsille.

“Tammikuun viidennen päivän jälkeen tapaamme seurajohdon kanssa ja käymme keskusteluja siitä, olisiko meillä mahdollisuus yrittää parantaa tätä joukkuetta.

“Minun mielestäni tämä on kuitenkin jo nyt hyvä joukkue. Joitain pelaajia en tuntenut entuudestaan kovin hyvin, mutta nyt harjoituksissa olen alkanut tuntemaan heitä paremmin ja minulla on parempi suhde heihin.”

Everton on voittanut molemmat ottelunsa Ancelottin alaisuudessa. Tällä viikolla Evertonilla on edessään isot haasteet, sillä keskiviikkona joukkue kohtaa Etihadilla Manchester Cityn ja sunnuntaina Anfieldilla Liverpoolin.