Advertisement

Pelasiko Jack Grealish viimeisen kotiottelunsa Villa Parkilla tiistaina? – “Ollakseni rehellinen, en ole siitä varma tällä hetkellä”

Aston Villan keskikenttäpelaaja Jack Grealish kertoi maanantain Arsenal-ottelun jälkeen olevansa täysin keskittynyt Aston Villan selviytymistaisteluun ja kieltäytyi puhumasta tulevaisuudestaan.

Aston Villa nappasi maanantai-iltana elintärkeät kolme sarjapistettä, kun joukkue kukisti Trezeguetin maalilla Arsenalin lukemin 1-0. Villa nousi voiton myötä ensimmäistä kertaa putoamisviivan yläpuolelle sitten helmikuun, ja joukkueella on nyt avaimet omissa käsissään sarjapaikan suhteen.

Grealishiä on huhuttu pitkin kevättä ja kesää Manchester Unitediin. Tiistain Arsenal-ottelu saattoikin olla englantilaispelaajalle viimeinen kotipeli Villa Parkilla.


“Ollakseni rehellinen, en ole siitä varma tällä hetkellä”, Grealish vastasi kysymykseen siitä, oliko Arsenal-ottelu hänen viimeinen kotipelinsä Villa Parkilla.

“Minulla on yksi tavoite ja se on pitää tämä seura Valioliigassa. Se on kaikki mitä ajattelen tällä hetkellä ja kaikki mitä voin ajatella.”

“Tämä [voitto] tuntuu uskomattomalta. Mielestäni me ansaitsimme sen – olimme erinomaisia.”

“Siitä [sunnuntain päätöskierroksesta] tulee jännittävä päivä, mutta voimme keskittyä vain itseemme. Se on nyt omissa käsissämme ja olemme vastuussa siitä mitä teemme viimeisenä päivänä. Meillä on massiivinen peli sunnuntaina West Hamia vastaan.”

Aston Villa kohtaa päätöskierroksella vieraskentällä West Hamin. Tasapisteissä Villan kanssa oleva Watford matkustaa Emiratesille Arsenalin vieraaksi ja kolme pistettä perässä oleva Bournemouth pelaa vieraissa Evertonia vastaan.