Advertisement

Pelko osoittautui turhaksi – valioliigapelaajat eivät joudu karanteeniin Cristiano Ronaldon koronatartunnasta huolimatta

Useamman valioliigaseuran yllä leijui alkuviikosta mustia pilviä, kun tieto Cristiano Ronaldon koronavirustartunnasta ilmeni. Valioliigassa pelaavien Portugalin maajoukkuepelaajien pelättiin joutuvan kahden viikon karanteeniin palatessaan seurajoukkueisiinsa, mutta pelko osoittautui turhaksi.

Telegraphin mukaan Manchester United, Manchester City, Liverpool ja Wolves ovat kaikki saaneet Portugalin maajoukkueen lääkäritiimiltä vahvistuksen siitä, että heidän pelaajiensa ei tarvitse eristäytyä karanteeniin kahdeksi viikoksi.

Etenkin Wolves voi nyt huokaista helpotuksesta, sillä joukkueella olisi ollut edessään melkoinen pelaajapula, jos Rui PatricioNelson SemedoJoao MoutinhoRuben Neves sekä Daniel Podence olisivat joutuneet olemaan kaksi viikkoa sivussa tositoimista.

Cityltä sivussa olisi ollut Bernardo SilvaJoao Cancelo ja Ruben Dias. Manchester United olisi joutunut tulemaan toimeen ilman ykköstähteään Bruno Fernandesia ja Liverpool ilman Diogo Jotaa.