Advertisement

Pelkoa vai vitsailua? Liverpool-puolustaja toivoo Messin pysyvän kaukana Valioliigasta: ”Täysin itsekkäästä näkökulmasta”

Liverpoolin laitapuolustaja Andy Robertson ei pidä mieluisana ajatuksena sitä, että argentiinalaishyökkääjä Lionel Messi siirtyisi Valioliigaan.

33-vuotias Messi on yhdistetty voimakkaasti Manchester Cityyn, ja joidenkin lähteiden mukaan henkilökohtaisista ehdoista olisi jo päästy sopuun.

Barcelona ja Messin isä Jorge, joka toimii myös poikansa agenttina, ovat neuvotelleet keskiviikkona ja torstaina siitä, millä ehdoilla argentiinalaishyökkääjä saa lähteä vai jatkaako hän ensi kaudellakin Barcelonassa.


Viimeisimpien tietojen mukaan Messin jääminen Barcelonaan on jopa todennäköisempää kuin se, että hän lähtisi. Tämä tieto on musiikkia Robertsonin korville, joka toivoo Messin pysyvän kaukana Valioliigasta.

”Toivon täysin itsekkäästä näkökulmasta, ettei siirtoa Cityyn tapahdu ja hän pysyy Barcassa”, Robertson kertoi.

”Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista, ellei jopa paras, joten hänen siirtymisensä kovimpien kilpailijoiden riveihin ei olisi hyvä juttu.”

”Tietääkseni Liverpool on sulkenut pois mahdollisuuden siitä, että yrittäisimme hankkia hänet, joten en missään nimessä halua häntä lähellekkään Valioliigaa.”

”Olen pelannut häntä vastaan kahdesti, ja ne ovat vaikeimpia pelejä, mitä olen koskaan pelannut. Tästä syystä minä toivon, että hän pysyy Espanjassa.”