Advertisement

Pelleginin mukaan hänen pitää saada ihmiset uskomaan häneen – “Minun on pystyttävä vakuuttamaan ihmiset siitä, mitä teen”

West Hamin managerin Manuel Pellegrinin mukaan on hänen tehtävänsä saada ihmiset West Hamissa vakuuttuneiksi siitä, mitä hän on tekemässä. Joukkueen kauden alku on ollut erittäin haastava ja joukkue onkin tällä hetkellä sarjataulukossa viimeisenä. Toisaalta yksi voitto nostaisi varmasti joukkueen itseluottamusta huomattavasti ja sarjasijoituskin kohenisi reilusti. Joukkueen illan ottelusta ei ole kuitenkaan tulossa helppoa, sillä joukkue kohtaa Evertonin vieraskentällä. Everton on puolestaan ollut kauden alussa melko hyvässä iskussa.

“Nämä ovat hetkiä, joista jokainen joukkue kärsii jossain vaiheessa kautta”, Pellegrini kertoi Sky Sportsille.

“Meidän tapauksessa me yritämme hieman muuttaa joitain asioita.”

“En usko siihen, että pystyt jatkamaan työntekoa normaalisti silloin, kun vaikealla hetkellä sinulla on epäilyksiä. Minun on vakuutettava kaikki siitä, mitä olen tekemässä.”

“Olen ehdottoman vakuuttunut siitä, että jo ensimmäisen ongelman kohdatessasi muutat koko vuoden ohjelman ja tavan pelata, niin silloin on hyvin vaikea kasvaa. Vaikeilla hetkillä kaikkien on pidettävä yhtä.”

“Ymmärrän sen, että minulla on persoonallisuutta tähän. En kuitenkaan muuta mentaliteettiani ongelmien takia, sillä olen usean vuoden ajan menestynyt jalkapallossa.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom