Advertisement

Pellegrini iloinen West Hamin voittaessa vihdoinkin

West Ham otti viikonloppuna kauden ensimmäisen voittonsa Valioliigasta. West Ham kävi sunnuntaina hakemassa tärkeän 1-3 vierasvoiton ja joukkueen manageri Manuel Pellegrini sai voiton myötä makean syntymäpäivälahjan. Joukkue oli ennen ottelua jämähtänyt sarjataulukon hännille, mutta voitto nosti heidät jo sijalle 16 ja samalla putoamisviivan yläpuolelle. Pellegrini oli ottelua ennen kertonut, että on hänen tehtävänsä saada ihmiset West Hamissa vakuuttuneeksi siitä osaamisestaan.

“Syntymäpäiväni oli viimeinen asia, jota ajattelin! Huolehdin vain ottelusta, sillä olin vakuuttunut siitä, että huonot tulokset oli saatava loppumaan. Me olemme olleet hyvin epäonnisia viimeisissä kolmessa ottelussa. Olen sanonut aiemminkin, että ehkä emme ansainneet voittaa, mutta emme ansainneet myöskään hävitä”, Pellegrini kertoi ottelun jälkeen Sky Sportsille. 

“Olisi ollut helppoa muuttaa tekemisiämme ja sanoa, ettei tämä ole oikea tie. Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että se on. My yritimme tehdä maaleja ensimmäisestä minuutista lähtien ja yritimme edelleen onnistuttuamme siinä.”

West Ham kohtaa seuraavassa ottelussaan sarjaa johtavan Chelsean kotikentällään ensi sunnuntaina.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom