Advertisement

Pellegrini tahtoo pitää Arnautovicin – West Ham hylkäsi kiinalaistarjouksen

West Ham Unitedin hyökkääjä Marko Arnautovic on yksi siirtomarkkinoiden kuumista nimistä tällä hetkellä. 29-vuotiaan itävaltalaisen otteet ovat herättäneet kiinnostusta seuroista läheltä ja kaukaa, ja ainakin yksi kiinalaisseura ehti jo jättämään 35 miljoonan punnan arvoisen tarjouksenkin.

Tuo tarjous hylättiin heti. West Hamin mukaan Arnautovic ei ole myytävänä, eikä varsinkaan tuollaisesta summasta. West Hamin manageri Manuel Pellegrini sanoo, ettei tällä hetkellä Arnautovicin siirtokuvioista ole mitään kerrottavaa.

”Me tiedämme, että meillä on Markossa erittäin hyvä pelaaja, joten ehkä monet seurat ovat hänestä kiinnostuneita”, Pellegrini totesi Sky Sportsin mukaan. ”Mutta hän on West Hamin pelaaja ja tällä hetkellä meillä ei ole mitään uutisia hänestä.”

Pellegrini ei usko, että siirtohuhut haittaavat Arnautovicin tai muidenkaan pelaajien peliesityksiä. Hän kertoo haluavansa pitää Arnautovicin seurassa, mutta ei vanno sitä kuitenkaan varmaksi.

”Marko ja muut huhuissa pyörineet pelaajat pitävät päänsä kylmänä, he haluavat jatkaa pelaamista samaan malliin”, Pellegrini jatkoi. ”Olen varma, että nämä asiat tapahtuvat hyvien suoritusten myötä, joten hänen mielensä on täysillä ottelussa Arsenalia vastaan. Haluan pitää hänet täällä, mutta koskaan ei tiedä mitä tulevaisuudessa tapahtuu.”