Advertisement

Pellegrini tyytymätön Felipe Andersonin vireeseen

West Ham United panosti kesällä rahaa isolla kädellä hankintoihin, mutta yksikään hankinta ei ollut suurempi kuin Felipe Andersonin. 25-vuotias brassilaituri saapui Laziosta siirtosummalla, joka voi kaikkineen nousta jopa 42 miljoonaan puntaan.

Andersonin alku Valioliigassa ei ole kuitenkaan ollut lähellekään sitä, mitä häneltä olisi tuolla siirtosummalla voinut odottaa. Hän on ollut avauskokoonpanossa kaikissa West Hamin kymmenessä ottelussa Valioliigassa, mutta tehoja niissä on syntynyt vain yksi maali sekä yksi maaliin johtanut syöttö.

West Hamin manageri Manuel Pellegrini myöntää suoraan, ettei ole tyytyväinen Andersonin vireeseen, koska tietää brasilialaisen pystyvän niin paljon parempaan. Hän uskoo, että pelaaja on varmasti itsekin samaa mieltä.

”Olenko tyytyväinen hänen suorituksiinsa? Kaikkinensa en varmaan ole tyytyväinen, eikä Felipe varmaan ole tyytyväinen. En usko, että kukaan on tyytyväinen, sillä hän on osoittanut että pystyy parempaankin,” Pellegrini totesi Sky Sportsin mukaan. ”Hänellä oli hyviä ja huonoja hetkiä viime pelissä, mutta hän ei ole ensimmäinen pelaaja joka tarvitsee aikaa sopeutua Valioliigaan.”

Andersonin olisi hyvä nostaa tasoaan pian, sillä alkukauden hyökkäyskolmikosta Andriy Yarmolenko on sivussa noin puoli vuotta akillesjännevamman vuoksi. Pellegrini uskoo, että yrityksen puutteesta ei Andersonin tsemppaaminen jää ainakaan kiinni.

”Asia, mistä minulla ei ole epäilystäkään, on hänen omistautumisensa seuralle,” Pellegrini jatkoi. ”Hän tietää, että hänen esitystensä pitää parantua ja hän työskentelee kovasti sen eteen. Luotan häneen paljon, hän on pelaaja joka voi tehdä helppoja virheitä mutta antaa myös joukkueelle hyvin paljon erilaisia asioita.”