Pellegrinin West Hamin pistetili avaamatta – Snodgrassin mukaan joukkueen on päästävä virheistä eroon

West Hamin keskikenttäpelaaja Robert Snodgrass sanoo, että West Hamin on lopetettava virheiden tekeminen, mikäli he meinaavat saada vahvan startin kauteen.

West Ham kärsi jo toisen perättäisen tappion lauantaina, kun joukkue hävisi kotikentällään Bournemouthille lukemin 2-1. Marko Arnautovic vei West Hamin rangaistuspotkusta johtoon ottelun ensimmäisellä puoliajalla, mutta kotijoukkueen helpot virheet avittivat Bournemouthin ottelussa lopulta rinnalle ja ohi.

Manuel Pellegrinin miehistö lähtee tulevana viikonloppuna hakemaan pistetilin avausta Emirates Stadiumilta, kun West Ham kohtaa Arsenalin. Snodgrass haluaa joukkueensa näyttävän itsevarmemmalta tuossa ottelussa.

”Meidän täytyy olla valmiita, meidän täytyy oppia nopeasti ja sopeutua vauhdilla pelityyliimme, Snodgrass sanoi.

”Luulen, että kun katsomme lauantaina päästämiämme maaleja, olemme erittäin pettyneitä, mutta ainoa tapa tulla paremmaksi on tarttua siihen, tehdä töitä harjoituskentällä ja yrittää pysäyttää tällaiset virheet.

”Se on managerista kiinni mitä hän tekee, millaisen ryhmityksen hän luo ja millaisen kokoonpanon hän valitsee lopettaakseen tuon kaltaiset maalit. Hän tarkastelee peliä ja yrittää arvioida sitä, ja mitä ikinä hän päättääkään meidän on opittava se nopeasti.

”Pelasin 45.minuuttia Anfieldilla ja 90.minuuttia lauantaina ja olen iloinen päästessäni pelaamaan.

Nollakerholaiset Arsenal ja West Ham kohtaavat lauantaina Emiratesilla. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa kello 17.00.