Pellegrinin mukaan West Hamin on parannettava suuresti

West Ham lähti kauteen suurin tavoittein. Siitä kertoi seuran kesällä tekemät pelaajahankinnat, mutta toisaalta myös Manuel Pellegrinin nimeäminen seuran manageriksi. Joukkue avasi kautensa Liverpoolin vieraana ja avauksesta tuli tuloksellisesti melko murheellinen. Liverpool oli kotikentällään ylivoimainen ja otti West Hamista 4-0 voiton. Ottelun tulos ja tapa, jolla joukkue pelasi, oli Pellegrinille pettymys. Managerin mielestä seuran on parannettava suuresti jatkossa, mikäli se haluaa menestyä sarjassa.

”Meidän on parannettava. Me emme pelanneet hyvin, emmekä luoneet riittävästi maalintekopaikkoja lukuun ottamatta ensimmäisen puoliajan ensimmäistä 15 minuuttia. Meidän on vain jatkettava työntekoa”, Pellegrini kertoi ottelun jälkeen.

”Haluan tehdä selväksi, että meidän on parannettava ja pelattava paremmin. Liverpool ansaitsi voittonsa.”

”Olemme tietenkin todella positiivisia, emmekä murskaa optimismiamme. Tämä oli kauden ensimmäinen peli, meillä on yhdeksän uutta pelaaja ja pelasimme yhtä sarjan parasta joukkuetta vastaan, ellei jopa parasta.”

”Emme ole tyytyväisiä. Me emme halua hävitä 4-0, mutta olen varma siitä, että olemme oikealla tiellä ja tulemme jatkamaan työntekoa.”

West Ham kohtaa seuraavassa ottelussaan Bournemouthin tulevana lauantaina kotikentällään. Tuossa ottelussa vastus on ainakin ennakkoon pykälän tai kaksi Liverpoolia heikompi.