Advertisement

Pep Guardiola: ”Cityn on voitettava Mestarien liiga”

Manchester City on loistanut Pep Guardiolan alaisuudessa. Kaksi viimeistä kautta ovat päättyneet Valioliigan mestaruuteen ja kuluvalla kaudella joukkue juhli triplaa kotimaassa. Mestarien liiga on kuitenkin kilpailu, jota City ei ole onnistunut voittamaan. Samaa voi sanoa Pep Guardiolasta sen jälkeen, kun hän lähti Barcelonasta. Kilpailu onkin se, jonka voittoa Guardiola tällä hetkellä vaatii hyvin paljon.

”Olen sanonut jo aiemmin, että loppujen lopuksi meitä tullaan arvioimaan sen perusteella, voitammeko Mestarien liigan. Tiedän, että mikään ennen sitä ei tule olemaan riittävästi”, Guardiola kertoi.

”Se vaatimus tulee minun takiani ja tiedän sen. Tulin Barcelonasta, jossa olimme onnekkaita ja voitimme sen neljän vuoden sisällä kahdesti. Ihmiset uskovat minun olevan erityinen ja meidän on sen johdosta voitettava Mestarien liiga.”

”Tässä seurassa piste-ennätykset kotimaisissa kilpailuissa ovat uskomattomia. Mestarien liigassa emme ole kuitenkaan voittaneet kovinkaan usein verrattuna muihin joukkueisiin.”

Kuluvan kauden jälkeen City tulee varmasti laittamaan kaikki paukkunsa peliin sen puolesta, että himoittu Mestarien liigan pokaali tulisi vihdoin Manchesterin siniselle puolelle.

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom