Advertisement

Pep Guardiola ei ole valmis luopumaan portugalilaisesta pelinrakentajastaan

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola hankki kesällä Monacosta Bernardo Silvan 43,5 miljoonalla punnalla. Portugalilainen pelintekijä ei ole vielä onnistunut vakiinnuttamaan pelipaikkaa joukkueen avauskokoonpanossa. Guardiola ei ole kuitenkaan valmis luopumaan 23-vuotiaasta portugalilaisesta. Huhut pelaajan ympärillä ovat viime aikoina kasvaneet vähäisen peliajan myötä, mutta Guardiola kertoi pitävänsä pelaajan joukkueessa niin kauan, kun hän on Manchester Cityn managerina.

”Hän on nuori mies. Ja olemme tästä miehestä pukukopissa todella iloisia”, Guardiola kertoi The Goalin mukaan.

”Hän tulee olemaan täällä pitkään. Niin kauan kuin minä olen täällä, hän ei siirry muualle vaan pysyy täällä kanssani.”


”En ole nähnyt häntä surullisena. En edes yhtenä päivänä. Hän on aina hyvällä tuulella ja ette voi kuvitella, kuinka tärkeää se on.”

Silva on pelannut 39 ottelussa Cityn 41 mahdollisesta, mutta portugalilainen on suurimmaksi osaksi tullut mukaan vaihtopenkiltä. Hintalappuun nähden hän on erittäin kallis vaihtopelaaja, mutta erittäin monikäyttöinen. Silva voi pelata laitapelaajana, kymppipaikalla tai keskikentän keskustassa.

Joukkueen viimeaikaisten loukkaantumisten myötä Silva on päässyt hieman useammin mukaan myös avauskokoonpanon kautta. Kokonaisuudessa pelaaja on ollut Guardiolta loistava hankinta eikä ole ihme ettei manageri aio luopua pelaajastaan.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom