Advertisement

Pep Guardiola: Halusin pelata Valioliigaa Arsenalissa

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola kertoi mietteistään ennen sunnuntain Carabao Cupin finaalia Arsenalia vastaan. Espanjalainen kertoi, että hän olisi pelaajaurallaan halunnut pelata Valioliigassa Arsenalin-joukkueessa, jota valmensi hänen tämän illan vastustajansa Arsene Wenger. Tämä toive jäi hyvästä yrityksestä huolimatta kuitenkin toteutumatta.

”Olisin halunnut pelata hänen alaisuudessaan”, Guardiola kertoi Sky Sportsille.

”Soitin hänelle pyytääkseni päästä haastatteluun ja hän kutsui minut kotiinsa. Hän oli niin ystävällinen. Kerroin unelmani olevan Valioliigassa pelaaminen ja että halusin pelata hänen alaisuudessaan. Kerroin, että voisin auttaa häntä. Se oli ehkä hieman ylimielisen kuuloista. Hän kuitenkin sanoi, ettei joukkueessa ollut tilaa.”


”Ymmärsin sen täysin, mutta olisin halunnut pelata hänen alaisuudessaan. Se ei kuitenkaan ollut mahdollista, joten ei ongelmaa.”

Guardiola otti kantaa myös siihen, että hänen filosofiaansa on usein verrattu ranskalaisen suosimaan filosofiaan Arsenalissa.

”Hän pitää yhden tyyppisistä pelaajista. Laadukkaista, jotka kunnioittavat jalkapalloa. Ne ovat asioita, joista minä pidän myös hyvin paljon. Joten jos ihmiset sanovat, että pelaamme hieman kuin Arsenal 20 vuotta sitten, se on hyvä asia meille.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom