Advertisement

Pep Guardiola hehkutti joukkueensa peliesitystä – antoi samalla kritiikkiä some-kansalle: ”Tänä päivänä kun häviät, se on täysi katastrofi”

Manchester City on saanut viime aikoina paljon kritiikkiä peliesityksistään. Valioliigassa viidestä ottelusta on irronnut vain kaksi voittoa, mutta Mestarien liigassa peli on kulkenut.

Tiistai-iltana Marseille oli täysi vastaantulija kotikentällään, kun City jyräsi Ferran Torresin, Ilkay Gundoganin ja Raheem Sterlingin tekemillä maaleilla 3-0 -vierasvoittoon.

Cityn manageri Pep Guardiola oli ottelun jälkeen tyytyväinen siihen, miten hänen pelaajansa olivat sivuuttaneet viime aikaisen kritiikin.

– Joskus emme ole tarpeeksi hyviä ja joskus vastustajajoukkueen pelaajat ovat parempia kuin me. Se on elämää, Guardiola sanoi.

– Tänä päivänä kun häviät, se on sosiaalisen median mukaan täydellinen katastrofi. Tärkeintä on, että seura on vakaa ja pelaajat tietävät, mitä teemme, mistä tulemme, mistä kamppailemme ja olemme rauhallisia.

Espanjalaisluotsin mieltä lämmitti myös voitto vakuuttavalla peliesityksellä.

– On tärkeää aloittaa Mestarien liiga kahdella voitolla. Olemme nyt lähellä jatkopaikkaa, mutta olemme silti vasta alussa, Guardiola sanoi.

– Tänään pelasimme loistavasti alusta asti. Se miten painostimme, tapamme, jolla pelasimme, olimme uskomattoman kärsivällisiä löytääksemme oikean hetken, oikean tempon siihen, emmekä antaneet vastustajalle mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin. Se oli avainasemassa tässä pelissä.

– Kaiken kaikkiaan tämä oli todella hyvä peliesitys, niin hyökkäys- kuin puolustuspelin suhteen.

Manchester Cityn pelit jatkuvat tulevana lauantaina, kun joukkue kohtaa Valioliigassa Sheffield Unitedin.