Pep Guardiola hehkutti Real Madridin kaatamista: ”Emme ole tottuneet tällaiseen”

Kuva: TT, Sergio Perez

Manchester City teki keskiviikko-iltana kovan tempun nousemalla Real Madridia vastaan tappioasemasta 2-1 -vierasvoittoon Santiago Bernabeulla. Voiton myötä manchesterilaisseura petasi itselleen loistavat asetelmat toiseen osaotteluun.

Cityn manageri Pep Guardiola oli onnellinen voitosta, mutta muistutti, että ottelupari on vielä pahasti kesken.

”Olen luonnollisesti onnelinen voitosta ja myös peliesityksestä”, Guardiola kertoi ottelun jälkeen.

”He aloittivat hyvin. Ensimmäisen 10-15 minuutin aikana emme pystyneet saamaan palloa.”

”Mutta näiden 10-15 minuutin jälkeen pelasimme todella hyvin. Ja kun pelasimme paremmin, päästimme maalin, jota meidän ei pitäisi päästää tällä tasolla.”

”Mutta sitten me teimme maalin ja pääsimme rytmiin, ja teimme myös toisen maalin.”

”Voittaminen täällä [Santiago Bernabeu] aiheuttaa suurta tyytyväisyyden tunnetta, koska emme ole tottuneet tällaiseen. Ottelupari ei kuitenkaan ole vielä ohi, sillä toinen osaottelu on vielä pelaamatta. Jos maailmassa on yksi joukkue, joka voi kääntää tämän tilanteen päälaelleen, se on tämä joukkue [Real Madrid]. Toivottavasti pelaamme hyvin toisessa osassa ja etenemme jatkoon.”

Manchester Cityn ja Real Madridin välinen neljännesvälierien toinen osaottelu pelataan Etihadilla 17. maaliskuuta.