Advertisement

Pep Guardiola itsevarmana John Stonesin paluusta Goodison Parkille

Viime vuonna 54 miljoonalla eurolla Evertonista Manchester Cityyn siirtynyt John Stones on sunnuntaina tekemässä paluutaan Goodison Parkin viheriölle. Barnsleyn kasvatti ja Evertonin paidassa kolme vuotta pelanneen John Stonesin tunteikas kohtaaminen entisen joukkueensa kanssa ei huolestuta Pep Guardiolaa:

“En ole huolissani siitä mitä Everton päättää tekevänsä [hänelle]. Toivottavasti he voivat kunnioittaa häntä, koska tiedän kuinka John kunnioittaa seuraa, koska he auttoivat häntä kehittymään ja pelaamaan valioliigassa. Sen jälkeen mitä menneisyydessä on tapahtunut pelaajille [jotka ovat palanneet Goodison Parkille], voi odottaa mitä vaan, joten en olisi yllättynyt [jos häntä kohdeltaisiin huonosti].”

“Luulen että kaikki entiset pelaajat, jotka palaavat sinne missä ennen pelasivat, haluavat pelata niin hyvin kuin mahdollista. He haluavat näyttää kuinka hyviä olevat. En usko heidän kantavan kaunaa siitä mitä on tapahtunut, se on täysin päinvastaista. John [Stones] on asemassaan juuri Evertonin takia.”


“Luulen Johnin olevan tarpeeksi vahva käsitelläkseen tilanteen.”

John Stones on kymmenessä edellisessä pelissään kirjannut ainoastaan kolme täyden 90 minuutin esiintymistä. Vastaava tilasto kauden kymmenestä ensimmäisestä ottelusta on kahdeksan. Silti Pep Guardiolalla löytyy täysi luottamus englantilaispuolustajaan, joka varmasti näkyy vastuuna sunnuntaisessa Everton vierasottelussa.

Evertonin löytää tällä hetkellä valioliigasta seitsemäntenä, kun taas Manchester City viilettää neljäntenä, tasapisteissä kolmantena olevan Tottenhamin kanssa.