Pep Guardiola pyytää anteeksi reaktiotaan Sterlingin lisäajalla tekemään voittomaaliin

Manchester City voitti eilen illalla Valioliigassa Southamptonin niukasti 2-1 Raheem Sterlingin lisäajan viimeisellä minuutilla tekemällä maalilla. Lisäaikaa tuli peräti viisi minuuttia. Cityn manageri Pep Guardiola juhli Sterlingin tekemää voittomaalia todella railakkaasti rynnäten muun muassa kentälle. Ottelun jälkeen espanjalainen pyysi lehdistötilaisuudessa anteeksi sitä, että antoi tunteidensa ottaa voiton.

”Pyysin anteeksi, sillä en voinut kontrolloida tunteitani. Olin niin iloinen. Juoksin Raheemin perään, mutta en ole tarpeeksi nopea, mutta olin todella iloinen.” Guardiola kertoo.

Guardiola kuvattiin käyvän erittäin kiivassanaista keskustelua Southamptonin Nathan Redmondin kanssa ottelun jälkeen. Tilanne oli todella epätavallinen. Guardiola kertoi yksinkertaisesti vain kertoneen Redmondille tämän olevan erinomainen pelaaja.

”Sanoin Redmondille, kuinka hyvä pelaaja hän on.”

”Viime kaudella hän tuhosi meidät täällä. Tänään hän ei päässyt hyökkäämään, koska hän vain puolusti koko ajan.”

Videon perusteella Guardiolan kertomusta on hieman vaikea uskoa, sillä espanjalainen vaikuttaa käyvän erittäin kuumana Redmondille. Guardiolalle vastatessaan Redmond peittää suunsa kädellään. Jokaisen Redmondin vastauksen jälkeen Guardiola vaikuttaa entistä tuohtuneemmalta.

Southampton puolusti ottelussa erittäin kurinalaisesti ja pitkään näytti että se onnistuisi aiheuttamaan Citylle kauden toisen pistemenetyksen. Kevin De Bruyne vei kotijoukkueen ottelussa 1-0 johtoon. Oriol Romeu tasoitti ottelun 75. peliminuutilla jolloin kaikki näytti erinomaiselta Southamptonin kannalta.