Advertisement

Pep Guardiolalta erikoinen kommentti – “Emme ole vieläkään valmiita voittamaan Mestarien liigaa”

Kuva: TT, Jason Cairnduff

Manchester Cityn manageri Pep Guardiolan mielestä hänen joukkueensa ei ole vielä valmis voittamaan Mestarien liigaa. Espanjalaisluotsin mukaan kyseisen kilpailun voittaminen on vielä kaukainen haave, jonka voittamiseksi heidän on tehtävä paljon töitä.

Mestarien liigan alkulohkonsa piikkipaikalla oleva manchesterilaisjoukkue kohtaa tiistaina kotikentällään italialaisen Atalantan, joka on hävinnyt kaksi ensimmäistä otteluaan.


“Meidän on oltava kliinisempiä viimeistelyssä. Tällä hetkellä hukkaamme paljon maalipaikkoja. Ihmiset sanovat Mestarien liigan olevan tavoite, mutta emme ole vieläkään valmiita voittamaan sitä”, Guardiola sanoi.

“Luomme paljon maalipaikkoja, emmekä päästä maaleja, mutta voimme silti parantaa. Olemme olleet viimeisen kahden kauden aikana joukkue, joka on tehnyt paljon maaleja ja luonut runsaasti maalipaikkoja. Minulla ei ole epäilyksiä siitä, mutta meillä on silti paljon töitä tehtävänä sen asian kanssa.”

Manchester City on tehnyt tällä kaudella kaikki kilpailut mukaanlukien 12 ottelussa hurjat 37 maalia, ollen koko Euroopan eniten maaleja tehnyt joukkue.

HUIPPUTARJOUS! Avaa pelitili Betssonille ja talleta. Saat 50 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigaan!