Advertisement

Pep Guardiolalta vuolaita kehuja Liverpoolille: “vaikein vastustaja, jonka olen kohdannut valmentajaurani aikana”

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on sanonut, että Liverpoolin joukkue kahden viimeisen kauden aikana on ollut kovin vastustaja, jonka hän on koskaan kohdannut.

Liverpool voitti tällä kaudella valioliigamestaruuden 30 vuoden tauon jälkeen ylivoimaisella tavalla, jättäen Manchester Cityn peräti 18 pisteen päähän. Viime kaudella Liverpool juhli Mestarien liigan voittoa.

“Kyllä, kovin vastustaja, jonka olen urani aikana kohdannut, oli Liverpoolin viime ja tämän kauden joukkue”, Guardiola kertoi DAZN Spainille.


“Jos annat heidän hallita sinua, he häkistävät sinut alueelle, josta et pääse ulos. Kun hallitset heitä, he etsivät tiloja enemmän kuin kukaan muu.”

“He ovat erittäin vahvoja strategiansa suhteen. Heidän pelaajansa ovat henkisesti erittäin vahvoja. Se on vastustaja, jota vastaan minun on pitänyt miettiä enemmän kuinka voittaa heidät.”

“Jos kysyt minulta joukkuetta, jota minulla on ollut vaikeinta tulkita ja käsitellä sitä, se on Liverpool. Muutaman ensimmäisen vuoden aikana saavuttuani Englantiin Liverpool oli hiukan pienempi kuin nyt ja Real Madrid oli paljon vahvempi. Mutta tämän hetken Liverpool on vaikein vastustaja, jonka olen kohdannut valmentajaurani aikana.”