Advertisement

Pep Guardiolan ex-apukäsi uskoo espanjalaisluotsin jatkavan Cityssä myös lähitulevaisuudessa – “Erittäin onnellinen seurassa”

Kuva: TT, Matt West

Pep Guardiolan apuvalmentajana FC Barcelonassa, Bayern Munchenissä sekä Manchester Cityssä toiminut Domenec Torrent uskoo espanjalaisluotsin pysyvän manchesterilaisseurassa myös lähitulevaisuudessa. Torrentin mukaan Guardiola perheineen on asettunut aloilleen ja hän on erittäin onnellinen Manchesterissa.

48-vuotias Guardiola oli alkukesästä vahvasti yhdistetty siirtospekulaatioissa Juventukseen, mutta lopulta entinen Chelsea-luotsi Maurizio Sarri nimitettiin Vanhan Rouvan uudeksi manageriksi. Puheet Guardiolan paluusta Camp Noulle Barcelonan manageriksi ovat myös käyneet kuumana, etenkin sen jälkeen, kun Guardiola itse sanoi palaavansa jossain vaiheessa takaisin kotikonnuilleen.

Torrent – joka toimii nykyisin MLS-seura New York City FC:n managerina – kuitenkin uskoo, että Guardiola ei ole ihan hetkeen lähdössä Manchesterista.

“Tiedän kuinka onnellinen hän on Manchesterissa. Kun hän tuli New Yorkiin, hän kertoi perheensä asettautuneen aloilleen ja olevansa erittäin onnellinen seurassa”, Torrent kertoi Sunille.

“Valmentajalle tärkein asia on työskennellä yhdessä urheilutoimenjohtajan, puheenjohtajan sekä seurapomon kanssa.

“Hänellä on Khaldoon [Al Mubarak], Ferran [Soriano], Thixi [Begiristain], joihin hän on erittäin tyytyväinen. Se on tärkeää Pepille. He työskentelevät tiiviisti joka päivä ja tekevät kovasti töitä pitääkseen Cityn huipulla. Et ikinä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta juuri nyt hän on tyytyväinen siellä.”

Ilmaisvetoviikot Betssonilla. Lunasta jopa 100€ ilmaisveto ja 50 ilmaiskierrosta joka viikko!