Advertisement

Peräti kolme Manchester United -pelaajaa siirtymässä Italiaan!

Manchester Unitedin puolustajat Diogo Dalot ja Chris Smalling sekä keskikenttäpelaaja Andreas Pereira ovat siirtymässä siirtoikkunan viimeisinä päivinä Italiaan.

Sky Sportsin mukaan AC Milan on kiinnostunut Diogo Dalotin hankkimisesta ja tekemässä tarjouksen manchesterilaisseuralle. United on tiettävästi valmis luopumaan portugalilaispelaajasta, joka ei ole pelannut joukkueessa puoleen vuoteen. Mahdollinen siirto tulee tapahtumaan noin 20 miljoonalla eurolla.

Siirtoguru Fabrizio Romano puolestaan kertoo Andreas Pereiran päässeen jo sopuun siirrosta Lazioon. Brassipelaaja tulee pelaamaan tämän kauden lainalla, mutta Laziolla on kauden jälkeen mahdollisuus käyttää osto-optio. Lazio ja ManU maksavat puoliksi keskikenttäpelaajan palkan laina-ajalta.

Keskuspuolustaja Chris Smallingin paluu AS Romaan, jossa hän pelasi viime kauden lainalla, on vain ajankysymys. Seurat ovat taistelleet jo pitkään löytääkseen sovun siirtosummasta, mutta seurojen uskotaan pääsevän asiasta yhteisymmärrykseen ennen ensi viikon maanantaita, jolloin siirtoikkuna sulkeutuu.