Advertisement

Peter Crouch ylistää Jordan Henderson kautta – valitsisi kuitenkin toisen Valioliigan Vuoden Pelaajaksi

Liverpoolin varmistettua mestaruuden varhaisessa vaiheessa on katseet kärkipään osalta siirretty PFA:n Vuoden Pelaaja -valintaa kohti. Monien mielestä Jordan Hendersonin tähän mennessä paras henkilökohtainen kausi ansaitsisi tunnustuksen, mutta Kevin De Bruynen ja muiden Liverpool-tähtien otteet eivät kuitenkaan kalpene Liverpool-kipparin rinnalla.

Ex-Pool-hyökkääjä Peter Crouch ottikin kantaa valintaa ajatellen Daily Mailin kolumnissaan ja jos hän saisi asiasta päättää, palkinto ojennettaisiin Liverpool-laituri Mohamed Salahille. Crouch kuitenkin kehuu vuolaasti Hendersonia, eikä panisi pahitteeksi, jos hänelle palkinto myönnettäisiinkin.

”On hienoa olla Liverpool-pelaaja. Rakastan Kevin De Bruynea, mutta miten joku muu kuin Liverpoolin pelaaja voisi pokata Vuoden Pelaaja -palkinnon tuollaisen kauden jälkeen.”


”Jordan Hendersonilla on tällä kertaa ainutlaatuinen tilaisuus saada kyseinen palkinto ja jos hänet valittaisiin, et väittäisi vastaan.”

”Muistan, kun hän tuli Liverpooliin ja minusta tuntui, että hän on hieman onnekas, kun pääsi sinne. Mutta nykyään Pool on onnekas, että heillä on hänet. Hän otti kapteenin roolin legendalta, teki asiat omaan tyyliinsä ja nyt hänellä on kaappi täynnä palkintoja.”

“Kuitenkin valintani osuisi Mo Salahiin. Se voi kuulostaa tylsältä, mutta katsokaahan sitä tällä tavalla – hän on jo nyt ohittanut Fernando Torresin ja Luis Suarezin, hän tekee maaleja isoissa peleissä ja hän on ollut olennainen osa Kloppin ryhmää.”

“Me emme voi unohtaa hänen suuruuttaan. Hän on täysin toisella tasolla kuin muut.”