Advertisement

Petr Cech palaa Chelseaan urheilujohtajan roolissa

Maalivahtilegenda Petr Cech palaa Chelseaan johtoryhmän rooliin, kun hän päättää pelaajauransa Arsenalissa tulevan Eurooppa-liigan finaalin jälkeen. Cechin uuden roolin uskotaan olevan urheilujohtajan pesti. Asiasta kertoi ensimmäisenä Sky Sports.

Cech itse ei suostunut vielä vahvistamaan uutista. Hän kirjoitti Twitter-tilillään, että tekee päätöksen tulevaisuudestaan vasta kauden jälkeen. Asian myöntäminen nyt saattaisi hermostuttaa Arsenalin kannattajat ennen finaalia.

”Päivän uutisesta huolimatta olen jo sanonut kaikille aiemmin, teen päätöksen tulevaisuudestani viimeisen pelin jälkeen”, Cech kirjoitti. ”Tällä hetkellä keskityn ainoastaan Eurooppa-liigan voittamiseen Arsenalin kanssa.”

Chelsealla ei ole ollut urheilutoimenjohtajaa sen jälkeen, kun Michael Emenalo jätti pestin vuonna 2017. Johtoryhmän jäsen Marina Granovskaia on ottanut hoitaakseen ison osan pelaajahankintoihin ja -sopimuksiin liittyvistä asioista. Cechin uusi rooli luultavasti ottaa hieman vastuuta pois Granovskaian harteilta.

Cech on yksi Chelsean kaikkien aikojen parhaista ja menestyneimmistä maalivahdeista. Hän on pelannut seurassa maalivahdeista toiseksi eniten otteluita Peter Bonettin jälkeen. Nollapelejä Cechillä on eniten, peräti 228 nollapeliä 494 ottelussa. 11 Chelseassa viettämänsä kauden aikana Cech voitti mm. Valioliigan neljästi, FA Cupin neljästi sekä Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan kertaalleen.

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!