Advertisement

Pettynyt Mahrez jätti Leicesterin harjoitukset väliin

Aivan tammikuun siirtoikkunan loppupuolella koettiin dramaattisia hetkiä, kun Manchester City alkoi yhtäkkiä Leroy Sanen loukkaantumisen jälkeen tiedustella Leicester Cityn tähtilaituri Riyad Mahrezin perään. Mahrez itse oli kovasti siirron kannalla ja jätti Leicesterille jopa virallisen siirtopyynnön. Leicesterillä ei kuitenkaan olisi ollut aikaa hankkia korvaajaa Mahrezille, eikä City ollut valmis maksamaan Leicesterin pyytämää lähes 100 miljoonan punnan hintaa, joten siirtoa ei koskaan tapahtunut.

Nyt Sky Sports raportoi, että Mahrez on jättänyt väliin Leicesterin torstain harjoitukset, jotka olivat ensimmäiset sitten myöhään eilen illalla umpeutuneen siirtoikkunan. Tietojen mukaan Mahrez on kertonut seuralle, ettei ole henkisesti siinä kunnossa, että pystyisi juuri nyt keskittymään jalkapalloon. Eilen mediassa kiersi laajalti Mahrezin lähipiiristä tulleet kommentit, joiden mukaan mies oli masentunut Leicesterin hylättyä Manchester Cityn siirtotarjouksen.

Leicesterin manageri Claude Puel oli toiveikas, että Mahrez unohtaisi tämän saagan pian ja palaisi harjoituksiin hymy huulillaan. Ainakaan vielä niin ei käynyt.

“Saa nähdä, mutta kaikkein tärkeintä nyt on että keskityn täysillä muihin pelaajiin ja katsotaan myöhemmin Riyadin tapausta”, Puel pohti. “Tällainen on toki aina hankala tilanne ja meidän täytyy hallita tätä tilannetta Riyadin kanssa. Toivon, että hän palaa pian takaisin joukkoomme hymyssä suin ja on iloinen saadessaan pelata meillä.”

Leicesterin seuraava ottelu pelataan jo lauantaina kotona Swansea Citya vastaan. Tällä hetkellä vaikuttaa mahdolliselta, että Mahrez ei vielä tuolloinkaan ole joukkueen mukana.