Advertisement

Phil Jones solmi pitkän jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa

Phil Jones on solminut Manchester Unitedin kanssa neljän ja puolen vuoden jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä englantilaispuolustaja pysyy manchesterilaisseuran riveissä kesään 2023 asti.

Olen iloinen voidessani allekirjoittaa uuden sopimuksen. Manchester United on ollut suuri osa elämääni kahdeksan vuotta ja rakastan kaikkea tässä seurassa, Jones sanoi Manchester Unitedin verkkosivuilla.

Olen innoissani niistä haasteista, jotka ovat edessämme, kun valmistaudumme hyvin kiireiseen aikaan kaudessa. Haluan kiittää Ole [Gunnar Solskjaeriaja hänen valmennusryhmää heidän jatkuvasta tuesta kehityksessäni.”

Jones on yksi Manchester Unitedin nykyjoukkueen pitkäaikaisimmista pelaajista. Englantilaispuolustaja siirtyi Manchester Unitediin jo kesällä 2011, joten hän on nähnyt ja kokenut paljon.

“Phil tietää, mitä tarkoittaa olla Manchester Unitedin pelaaja. Hän on voittanut Valioliigan, FA Cupin ja Eurooppa-Liigan ja on nyt yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista, Solskjaer kommentoi jatkosopimusta.

“Hän on täyttämässä 27 vuotta ja lähestymässä parhaita vuosiaan keskuspuolustajana. Olemme iloisia siitä, että Phil on sitoutunut seuran tulevaisuuteen.”