Advertisement

Philippe Coutinhon Arsenalia kannattava agentti paljastaa: ”Hän rakastaisi paluuta Valioliigaan”

FC Barcelonan keskikenttäpelaaja Philippe Coutinhon agentti Kia Joorabchian on paljastanut, että brassipelaaja ”rakastaisi” paluuta Valioliigaan.

27-vuotias Coutinho on pelannut tämän kauden lainalla Bayern Munchenissa, mutta palaa kesällä Barcelonaan, jonka kanssa hänellä on sopimus vuoteen 2023 asti.

Barcelona on kuitenkin aiemmin kertonut, ettei Coutinho enää kuulu joukkueen suunnittelmiin, ja he etsivät hänelle ostajaa. Hintapyyntö oli alunperin 120 miljoonaa euroa, mutta nyt katalonialaisseura on tiettävästi pudottanut sen noin 90 miljoonaan euroon.

Valioliigaseuroista ainakin Tottenham, Everton, Chelsea, Leicester ja Arsenal ovat huhujen mukaan kiinnostuneita brassipelaajan hankkimisesta.

Arsenalin faniksi tunnustautuva Joorabchian on vahvistanut, että Coutinhon siirto takaisin Englantiin on kortilla, mutta hänellä ei ole mitään sanottavaa sen suhteen, mihin seuraan keskikenttäpelaaja siirtyisi.

”Se, että olen Arsenalin kannattaja, ei ole salaisuus”, Joorabchian kertoi Sky Sportsille.

”Minulla ei ole kuitenkaan mitään etusijaa siihen, mihin pelaajat menevät. En yritä työntää ketään mihinkään tiettyyn seuraan. Kaikki on mahdollista.”

”Valioliiga on jotain, jossa hän [Coutinho] on aina nauttinut pelaamisesta, rakastanut pelaamista ja jonne hän rakastaisi tehdä paluun pelaamaan.”

”Kysymys on nyt siitä, mitkä ovat kaikkien seurojen taloudelliset olosuhteet tämän koronaviruspandemian päättyessä.”

Coutinho pelasi Valioliigaa Liverpool-paidassa vuosina 2013-2018 ennen siirtymistään Barcelonaan.