Advertisement

Pickford ja Everton pitkään jatkosopimukseen

Evertonin maalivahti Jordan Pickford on allekirjoittanut seuran kanssa uuden pitkän jatkosopimuksen. Uusi sopimus pitää 24-vuotiaan Pickfordin Goodison Parkilla aina kesään 2024 asti. Everton tiedotti asiasta tänään verkkosivuillaan.

Pickford siirtyi Evertoniin vuosi sitten kesällä Sunderlandista sen pudottua kauden päätteeksi Valioliigasta. Pickfordin hyvät otteet ja Joe Hartin pelaamattomuus toivat hänelle ykkösmaalivahdin paikan viime kesän MM-kisoihin. Pickford oli yksi Englannin ehdottomista onnistujista maan sijoittuessa komeasti neljänneksi kisoissa. Hän kiittää nousustaan Englannin ykköseksi Evertonia.

“Kun siirryin viime vuonna, ajattelin että Everton olisi hieno seura ja oikea askel tässä vaiheessa uraani”, Pickford kommentoi seuran verkkosivuilla. “Uskon, että Evertonissa pelaaminen ja sen mahdollistamat hyvät suoritukset viikosta toiseen johtivat valintaani Englannin ykköseksi.”

Pickfordilla ei ole nyt mitään hätää kiirehtiä seuraavaa siirtoa urallaan. Hän toivoo tulevansa jonain päivänä mainituksi yhtenä Evertonin legendoista.

“Toivottavasti pystyn jatkamaan kehitystä, tulemaan joka päivä paremmaksi maalivahdiksi ja pitämään myös Englannin ykkösmaalivahdin paikan. Se on toinen tavoite”, Pickford jatkoi. “Tämä on loistava seura minulle ja toivottavasti voimme hankkia faneille sellaista menestystä, että ansaitsemme kaikki legendan arvonimen Evertonissa jonain päivänä.”

Pickford saapui MM-kisojen vuoksi vasta myöhään kesällä Evertonin harjoituksiin, mutta on pelannut silti joukkueen kaikki kuusi ottelua Valioliigassa. Evertonin kausi on alkanut kuitenkin alavireisesti eikä Pickford ole vielä onnistunut pitämään maaliaan puhtaana. Taakse on kuudessa ottelussa uponnut 11 palloa.