Advertisement

Pitkään sivussa ollut Liverpool-pakki: Menestystä hankala seurata vierestä

Liverpoolin kausi on ollut yksi sen lähihistorian menestyksekkäimmistä, vaikka vielä on täysin mahdollista, että se jää kaudella täysin ilman pokaaleja. Valioliigassa joukkue sijoittui toiseksi 97 pisteellä. Tuo määrä olisi riittänyt mestariksi kaikilla muilla pääsarjakausilla paitsi kahdella viimeisimmällä. Mestarien liigassa joukkue on selviytynyt finaaliin, jossa se kohtaa Tottenhamin.

Kaikille pelaajille kausi ei kuitenkaan ole ollut yhtä riemukulkua. Nuori puolustaja Joe Gomez on ollut ison osan kaudesta sivussa murtuneen jalan vuoksi. Hän myöntää rehellisesti, että Liverpoolin menestystä on ollut välillä vaikea seurata sivusta.

“Sitä luultavasti aliarvioidaan, kuinka paljon se voi vaikuttaa meihin jalkapalloilijoihin”, Gomez kertoi seuran verkkosivuilla. “Saattaa vaikuttaa siltä, että pelaaja on vain loukkaantunut ja katsoo kavereita sivusta, mutta se tekee kipeää – etenkin tällaisena melko historiallisena vuotena.”


Gomez teki paluunsa pelikentille huhtikuun puolessa välissä oltuaan sivussa reilut neljä kuukautta. Loppukaudesta minuutteja on tullut kuitenkin hyvin maltillisesti. Finaalissa tuskin avauskokoonpanoon on ainakaan asiaa.

“Kun on alussa päässyt pelien makuun, suuren osan katsominen sivusta oli erittäin vaikeaa”, hän jatkoi. “Tietysti oli hienoa voittaa loukkaantuminen ja päästä lopussa hieman mukaan. Nyt täytyy vain jatkaa eteenpäin, meillä on iso ottelu tulossa. On ollut paljon ylä- ja alamäkeä, mutta kaikesta voi ottaa oppia.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!